2011 m. gegužės 30 d., pirmadienis

Graudusis: Vyno dienos 2011

Vyno dienose mačiau labai gražų vyrą, kurį šiaip iš tiesų truputi žinau, tik niekada nebūčiau pagalvojusi, kad jis galėtų rūkyti. Ir tik pamačiusi jį su cigarete supratau, kodėl kai kuriems vyrams labai nepatinka rūkančios moterys ir kas iš tiesų slepiasi po fraze: „Gražiai moteriai rūkyti netinka“. Nes man taip ir norėjosi prieiti prie to vyro ir išplėšti cigaretę iš rankų. Žinoma, aš to nepadariau. Ir dar pamąsčiau, kaip gerai iš tiesų būti ne labai gražiam, o tiesiog simpatiškam, nes žiūrint į gražius žmones kažkaip ypatingai skaudžiai matosi laiko pėdsakai, kurie tam tikrame amžiuje visus tarsi sulygina ir lieka nebent akių spindesys, jei kada jį turėjai...

11 komentarų:

  1. aš daug galvoju apie grožį. ir tikrai man atrodo, kad iš gražesnių žmonių tikiuosi didesnio tobulumo nei iš kitų. gražūs žmonės tiesiog Privalo būti teisingi ir geri.

    AtsakytiPanaikinti
  2. Man rūkymas nėra savaime kažkoks blogas dalykas. Labiau - kiekvieno asmeninis reikalas. Bet tik žiūrėdama į tą vyrą rūkantį pajaučiau jo žalą žmonijai :)

    AtsakytiPanaikinti
  3. ;)

    aš kai būnu šiek tiek pagiriotas, ir jeigu reikia kur nors eit iš namų, tai tada visų moterų grožis paaštrėja. ir man taip norisi, kad kuri nors mane apkabintų ir paglostytų. kiti, pvz., nori daug mylėtis, bet mano svajonė pagirių metu visada būna pagulėt su kokia nors moterimi, ir kad ji mane paglostytų, užjaustų, kad, va, padauginau vakar ;)

    aišku, kartais būna, kad sutinku merginų, kurių grožis yra tiesiog atbaidantis. ta prasme jos yra gražios, net per daug gražios, ir tas jų grožis sukelia itin didelį nepasitikėjimą savimi/savęs nuvertinimą. tada kažkaip lieva. bet turbūt taip daugeliui vaikinų būna.

    AtsakytiPanaikinti
  4. RaŠau komentarą jau trečią kartą. Išsitrina vis. Tad dabar trumpai: mėgstu rukančius vyrus lavai, iš tolo grožiuosi gražiais žmonėmis, iš arti myliu tuos, kurie gražų vidų išreiškia grožiu...

    AtsakytiPanaikinti
  5. Man tai su moterimis taip būna, žiūriu o kokia graži mergina ir čia išsitraukia cigaretę - ffuuuuu. Jei kokia pabaisa rūko, o tai ne dzin, ir taip pabaisa, bet jei graži, kodėl reikia gamtos grožį gadinti.

    AtsakytiPanaikinti
  6. Povilai, ir merginoms taip būna. Bet greičiausia vėliau praeina. O gal praeina ir vėl ateina? Va dabar sau galiu ramiai sau žiūrėti į visokius turtingus ir gražius vyrus su raudonais kadilakais ir nesijausti "maža".

    AtsakytiPanaikinti
  7. Svarbu, kad vyras nebūtų vien tiktai gražus. Nes tada atrodo pošlykščiai. Nors, kaip ten atrodo moterims, tai nežinau :)

    AtsakytiPanaikinti
  8. ewal, pritariu - durnumas žmonėms netinka dar labiau negu cigarietai :)

    AtsakytiPanaikinti
  9. Netinka bet koks vien tiktai. Netgi protingumas.

    AtsakytiPanaikinti
  10. kaip tavo vasara? seniai jau rašei čia kažką. tikiuosi tau viskas gerai ;)

    AtsakytiPanaikinti
  11. Viskas tvarkoje, ačiū, kad domiesi ;) Nežinau, kodėl nerašau, gal kad daug dirbu ir mažai būnu viena: neturiu progos susikaupti :)

    AtsakytiPanaikinti