2011 m. sausio 3 d., pirmadienis

Lyg ne aš

Mąstau, ar tai, jog šventes švęsti atsibodo, reiškia, jog jos buvo geros?

Pastebėjau, kad gruodžio – sausio mėnesiais būnu mažiau kūrybinga arba alkoholis mano smegenims palieka ilgalaikes pasekmes.

Norėčiau ko nors užsinorėti, nes dabar atrodo, kad gerai viskas ir taip. Taigi jokių pasižadėjimų sau ką nors tOkio  padaryti šiais metais kol kas nėra, nebent vienas – ir toliau mokytis anglų.

Viskas su manimi gerai. Gal net per daug. Esu iki tiek patenkinta savo gyvenimu, kad rūpintis, jog visi gautų mano šiltus kalėdinius sveikinimus ir optimistiškus naujametinius palinkėjimus, yra tiesiog tingu.

Sako, kad linkėdamas kažko kitiems, iš tiesų labiausia pasilinki sau.

Turėkit tikslą ir išgyvenkit jausmą, kai sunkiai dirbdami jį pasiekiat. Turėkit pakankamai jėgų sunkiai dirbti ir jauskit malonumą tai darydami. Gerai paatostogaukit. Skaniai pusryčiaukit, pietaukit ir vakarieniaukit. Išmokit ko nors naujo. Būkit optimistiški. Jauskitės reikalingi. Susikurkit gražius namus. Smagiai pasilinksminkit su draugais. Daug juokitės. Ir tegu viskas įvyksta šiemet.

3 komentarai:

  1. Vienas geriausių palinkėjimų! :) Ačiū

    AtsakytiPanaikinti
  2. Nemoku sveikinti. Kai reikia sveikinimo kokia nors proga, neapleidžia jausmas, kad kuriu. Visalaik nekaip pasijuntu. Ką nors sveikinsiu tada, kada tas sveikinimas iš manęs eis savaime. Kada nereikės jo sugalvoti. Kada nereikės sugalvoti-ką-nors-originalaus.

    Sveikinimus matyt išrado kažkokie labai geri žmonės - tie, kurie visada jausdavo kitiems pozityvius jausmus, ir šventės buvo tinkama proga tiems jausmams išsakyti.
    Neįsivaizduoju tokio savanaudiško parazito kaip aš pats, savo noru apsikraunančio prievole ką nors sveikinti.

    Kai paskutinį kartą reikėjo kažkokia proga kažką sveikinti, atsimuilinau atrodo šitaip: trumpų nemoku, o ilgiems dar per mažai išgėriau.

    Ačiū už tavo sveikinimą. Jis man labai patiko :)

    AtsakytiPanaikinti
  3. Linkėjimai dabar kaip tik man pritiko ir patiko :) Nors kažkas sakė, kad su Naujais galima sveikinti iki 3 Karalių, bet dar vakar apkabinus pabučiavau pernai matytą draugę ir ta proga:)

    AtsakytiPanaikinti