2010 m. gruodžio 8 d., trečiadienis

John Lennon "Imagine"



Prieš kelias savaites, bevartydama anglų kalbos vadovėlius, aptikau šios dainos tekstą. Tada ir mąsčiau ją patapinti į blogą, pridėjusi kelias savo mintis, bet viskas taip ir nugulė juodraščiuose... O šiandien John Lennon 30-osios mirties metinės. Ši asmenybė man nėra labai imponuojanti, bet aš ją žinau, nors tuo metu, kai jis mirė, aš net nebuvau gimusi.


Ši daina yra taikos ir gėrio pasauliui šauksmas. Toks socialistinis himnas. Gal dėl to man ji visai neskamba.. Juk mes jau gyvenom santvarkoje, kur nebuvo jokių valstybių, turto ir religijų... Ir į tuos laikus manęs su traktoriumi nenutemptų :) Kažkodėl pamąsčiau, kad blogis iš tiesų kyla iš labai didelio noro padaryti visiems kuo geriau.

7 komentarai:

  1. Daugybę kartų mačiau jo fotografijas, filmuotą medžiagą, klipus. Bet šįkart jis man trumpam pasirodė kažkoks visai kitoks, negu "pažinojau". Tarsi iš kito, geresnio pasaulio. Tokio jo dar nebuvau matęs. Kažkoks ramus, kažką žinantis tokio, ką mes sužinosime dar negreitai.
    Matyt blogai miegojau.

    AtsakytiPanaikinti
  2. Skaičiau savaitgalį apie jį straipsnį lietrytyje. Jis turėjo to keistumo, kurio aš nelabai toleruoju, tiksliau, man toks keistumas gražus iš toli - kaip galimybė būti kitokiu.

    AtsakytiPanaikinti
  3. Netikėtai labai "skaniai" susiklausė daina. Kažkada nesupratau, kaip gali patikti bitlai. O paskui buvo periodas, kai beveik tik jų klausiausi. Bet viskas keičiasi, manau, jų laikas baigėsi:)

    AtsakytiPanaikinti
  4. Ir man rodos, kad jiems jau viskas... :)

    AtsakytiPanaikinti
  5. Na gal dar bus laikas, kai kas nors sakys, jog nauja tėra gerai pamiršta sena :) Man niekada nebuvo, kad įsijungčiau muziką paklausyti bitlų, bet aš iš tiesų labiausia mėgstu tylą.

    AtsakytiPanaikinti
  6. Sveikute! Užsukau pasveikinti Tave su šv.Kalėdom ir Naujaisiais Metais :)

    AtsakytiPanaikinti